TASARIM (PROJE) Dersini Alan Öğrencilerin Dikkatine

Dersi Doç. Dr. Mehmet Çevik ve Yrd. Doç. Dr. Levent Aydın’dan alan aşağıda isimleri bulunan öğrenciler Proje sunumlarını 12 Ocak Perşembe günü saat 13.00’den itibaren aşağıdaki sıra ile Levent Aydın’ın odasında yapacaklardır.

1. A Talha Aladağ
  2. Alban Rexha
  3. Batın Kalyoncu
  4. Halil Çağatay Koca
  5. Tuncay Savrim
  6. M Çağrı Zünbülcan
  7. A Sıjuade FAYINMINNU
  8. Berat BİLGİ
  9. Chafık BELHAJ ALI
  10. Emre Görkem ÖZTÜRK
  11. Fatih Furkan EROL
  12. Hüseyin KOZAN
  13. Kemal DABANIYASTI
  14. Mazhar Burak GÜL
  15. Muhammet ALTUNKAYNAK
  16. Tefik BARIŞ
  17. Ümmühan GÜMÜŞ
  18. Wılys DEMBAS
  19. Yoncagül ÇELİK

Dersi Yrd. Doç. Dr. Ziya Haktan Karadeniz ve Yrd. Doç. Dr. Sercan Acarer’den alan aşağıda isimleri bulunan öğrenciler Proje sunumlarını 13 Ocak Cuma günü saat 9.30’dan itibaren aşağıdaki sıra ile Isı Transferi ve Akışkanlar Mekaniği Lab'ında  yapacaklardır.

1. Fahrettin Sucu
  2. Semih Malkoç
  3. Metehan Demircioğlu
  4. Koray Daşdemir
  5. Gökhan Gençtürk
  6. İrem Erten
  7. Okan Ayar
  8. Alp Yalçınkaya

Dersi Yrd. Doç. Dr. Ebubekir Atan ve Doç. Dr. Kutlay Sever'den  alan aşağıda isimleri bulunan öğrenciler Proje sunumlarını 13 Ocak Cuma günü saat 16.00’den itibaren aşağıdaki sıra ile Ebubekir Atan’ın odasında yapacaklardır.

1. Samet KEMAHLI
  2. Hasan Selçuk KÜÇÜK
  3. Berk GÖREN
  4. Samet KORKMAZ
  5. Erdi GÖNENÇER

Bunun dışında kalan öğrenciler var ise Doç. Dr. Mehmet Çevik ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.