Güncellenmiş Yaz Stajı - I Duyurusu

"(Bu duyuru, 3 Mayıs tarihli bir önceki Yaz Stajı - I duyurusuna ekleme niteliğindedir ve o duyuruda yazanlar geçerliliğini korumaktadır).

Önümüzdeki yaz "Yaz Stajı - I" yapacak öğrencilerden henüz staj yeri belirlememiş olanlar, 8-12 Mayıs tarihleri arasında (kesin tarihtir) ekte bulunan MMO staj müracat formunu doldurarak Tepekule İş Merkezinde bulunan Makina Mühendisleri Odası'nda Endüstri Mühendisi Ece Gültekin veya ilgili bir başka yetkiliye bırakabilirler. Formda staj tarihi olarak yaz dönemi içerisinde uygun bir aralıkta (Bayram ve diğer resmi tatiller hariç) 25 iş günü yazılmalıdır. Yaz dönemi başlangıcı 12 Haziran, bitişi ise güz dönemi ders başlangıç tarihidir (henüz ilan edilmedi ancak 11 Eylül olarak düşünülebilir). Ancak bu staj yerinin, bölüm internet sitesindeki Staj Uygulama Esasları'da tanımlandığı gibi talaşlı imalat başta olmak üzere imalat (kaynak, döküm, plastik şekillendirme, vb.) ile ilgili bir alanda faaliyet gösteriyor olması ve en az 1 makina mühendisi çalıştırıyor olması gerekmektedir. Bu durum formda kısaca belirtilmelidir.

Gerek Makina Mühendisliği Odası aracılığıyla, gerek kendi imkanlarıyla yukarıdaki hususlara uygun staj yeri belirleyen öğrencilerin 16 Mayıs 2017 Salı gününe kadar ilgili formları "Staj Uygulama Esasları" 29. maddesinde belirtildiği şekilde doldurması ve Bölüm Sekreterliği'ne bırakması gerekmektedir (STJ-1 Formu 3. sayfası hali hazırda doldurulup teslim edilmişti).

NOT: Tüm öğrencilerin staj öncesi, staj sırası ve staj sonrası aşamalar için "Staj Uygulama Esasları'nı" okuması gerekmektedir."

MMO staj müracat formu için tıklayınız.