DİRİNLER MAKİNA'ya Teknik Gezi

17.11.2016 tarihinde Makine Mühendisliği Bölümü 1. sınıf öğrencileri ile Çiğli-A.O.S.B'de faaliyet gösteren DİRİNLER MAKİNA SAN. ve TİC. A.Ş.'ye teknik gezi düzenlenniştir. Dövme, kesme, bükme, yüzeysel ve derin çekme, formlama ve delme işlemlerini yapan 25 ton ile 250 ton kapasiteler arasında C tipi Eksantrik Presler, 160 ton ile 1000 ton kapasiteler arasında H tipi Eksantrik Presler, 60 ton ile 160 ton kapasiteler arasında C tipi Hidrolik Presler, 250 ton ile 500 ton kapasiteler arasında H tipi Hidrolik Presler hakkında bilgi alınmıştır. Bizlere bu imkanı veren Yönetim Kuruluna, teknik gezi organizasyonu ve koordinasyonunu sağlayan Sn. Ayşen YAMAN'a ve teknik gezi boyunca bilgi ve tecrübelerini aktaran fabrikadaki üretim akışı hakkında bilgi veren Mak. Müh. Osman Bey ve Mak. Müh. Tarık Bey'e çok teşekkür ederiz.